KMR integrează tehnologii IoT

(Internet of Things)

KMR integrează tehnologii IoT (Internet of Things)

punând accent pe partea de preluare automată de la echipamente / utilaje a informațiilor utile pentru managementul mentenanței:

Timpul de funcționare (prezența)

Vibrațiile

Temperatura

Nivelul

Debitul

Concentrația

Astfel, sistemul pentru managementul mentenanței KMR (Keep the Machine Running) vă oferă un nivel de vizibilitate fără precedent atât pentru linia de producție, cât și pentru toate celelalte operațiuni din fabrică. Beneficiați în acest fel nu numai de colectarea și analiza datelor de la dispozitive utilizând o interfață unică, ci și de generarea instantă de rapoarte inteligente la nivel de fabrică.

Sistemul KMR integrează majoritatea tipurilor de senzori

Sistemul pentru managementul mentenanței KMR vă ofere informații corecte datorită senzorilor integrați, ce preiau automat date necesare activității de mentenanță preventivă și mentenanță predictivă. Sistemul KMR contribuie la creșterea eficienței de producție, la managementul eficient al resurselor și la creșterea productivității angajaților prin optimizarea proceselor.

Managerii din fabrici pot avea acum acces la date precum eficiența echipamentelor, eficiența liniei de producție, alerte în cazul unui incident din orice locație ș.a.m.d.

Informații utile pentru managementul mentenanței

Timpul de funcționare al echipamentelor

Orice mecanism în mișcare produce sau are o uzură specifică în timp, de aceea majoritatea producătorilor de echipamente garantează un timp minim de funcționare fără defecte. Astfel, contorizarea timpului de funcționare al utilajelor/echipamentelor oferă un control optim în desfășurarea mentenanței predictive și mentenanței preventive.

Nivelul de vibrații

În general, un echipament nu se defectează fără ca în prealabil să ofere anumite simptome. În cazul motoarelor, principalul parametru prin care se identifică un grad de uzură sau un defect este nivelul de vibrații. În momentul în care nivelul de vibrații crește peste o limită stabilită, utilizatorul este înștiințat, iar acesta poate planifica o intervenție preventivă, înainte ca echipamentul să sufere defecțiuni ireversibile.

Temperatura

Temperatura este parametrul prin care se poate deduce calitatea uleiului din instalații, defectul unui motor, un defect într-un panou electric etc. În momentul în care o valoare de temperatură iese din intervalul de toleranță setat se transmite o alertă care permite tehnicianului să preîntâmpine o defecțiune gravă.

Nivelul

Lipsa fluidului, care asigură ungerea, poate fi cauza defectării unui angrenaj. În cazul unui bazin prezența fluidului la senzorul de supraplin poate fi un semnal de defectare a instalației sau o parametrizare necorespunzătoare.

Presiunea

Mentenanța preventivă și mentenanța predictivă prin controlul corespunzător al presiuni aduce o multitudine de beneficii, atât asupra performanței echipamentelor, cât și financiare. Neglijarea presiunii la o instalație de aer comprimat cu pierderi pe traseu printr-un orificiu de 1 mm, într-o rețea cu presiunea de 7 bar, poate aduce pierderi de peste 6 MWh/an.

Start KMR

Vedeți cum sistemul KMR vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului KMR - Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: office@quartzmatrix.ro

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul KMR, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței

Pentru o prezentare personalizată, vă putem contacta!