Referințe

kmr-tehnoplus-medical-logo

Tehnoplus Medical

www.tehnoplus.ro

Luând în considerare că principalele domenii de activitate sunt producția, comercializarea și service-ul echipamentelor medicale, ne-am dorit să monitorizăm și să fluidizăm procesul de mentenanță și service plecând de la fluxul intern actual al documentelor. Astfel, împreună cu echipa Quartz Matrix, am personalizat fluxurile de lucru din aplicație și am modificat fișele de lucru după modelul intern: fișă constatare tehnică, fișă întreținere / revizie … Citiți mai departe

panovia-logo

Panovia Prod

www.panovia.ro

Compania Panovia – specializată în producţia şi distribuţia de produse de patiserie şi panificaţie congelată pentru segmentul retail şi Horeca. Portofoliul de produse Panovia pentru retail produce: aluat foietaj, foi de placinta, saleuri – marca Morarita; strudel si minipateuri – marca Ema. Pentru HORECA, compania ofera: patiserie, viennoiserie si brutarie (baghete, chifle)- marca Panovia Profesional.

Referințe 2

Rap Group

www.rap-group.ro

RAP Group este un grup ce oferă soluții integrate în domeniul construcțiilor și proceselor industriale. În prezent sub umbrela RAP Group își desfășoară activitatea mai multe companii, fiecare fiind specializată pe un segment de activitate, de la antrepriza generală pentru construcții industriale și instalații (sanitare, termice, electrice) până la realizarea de echipamente și tehnologii pentru procesarea produselor alimentare, farmaceutice, chimice.

AC-logo

Aqua Carpatica | Carpathian Springs

www.aquacarpatica.ro

Carpathian Springs este firma care îmbuteliază apa minerală AQUA Carpatica și este membră a Valvis Holding. Obiectul de activitate este producția de băuturi răcoritoare nealcoolice; producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate.

Am colaborat în permanență cu echipa Quartz Matrix și am reușit să aducem modul de lucru din aplicație cât mai aproape de modul de lucru din secție. KMR este un software sistematic și detaliat, care ne permite să efectuăm mentenanța echipamentelor într-un mod foarte practic și util….Citiți mai departe

Elpreco este cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie şi termoizolaţie din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare şi sisteme de canalizare din beton.

SWARCO Traffic Romania, parte a Grupului internaţional SWARCO, este specializată în dezvoltarea, furnizarea şi întreţinerea unei game largi de produse, servicii şi soluţii ITS (Intelligent Transportation Systems). Compania oferă soluții potrivite pentru probleme de trafic și de transport, atât în ​​ceea ce privește traficul urban cât și interurban.
lidas-logo

Lidas - Tulcea

www.lidas.ro

Compania Lidas, producător important de panificație și patiserie din Tulcea pune la dispoziția consumatorilor produse de morărit-panificație-patiserie. 
Investițiile constante în liniile de producție și în tehnologii inovative, în propriile capacități de cercetare-dezvoltare, au dus la realizarea produselor de panificație și patiserie în cele mai bune condiții de igienă și siguranță.

etnis-logo

Etnis | Vaillant Partner - Iași

www.etnis.ro

Firma Etnis a fost înființată în 1991, având ca obiect de activitate proiectarea în domeniul mașinilor unelte.
ETNIS acoperă prin complexitatea activităților pe care le desfășoară întregul proces de realizare a unei instalații de încălzire: proiectarea, obținerea avizelor necesare funcționării unei astfel de instalații, livrarea și montajul echipamentelor, realizarea instalației de gaz, service post-garanție. Citiți studiu de caz

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” este instituția de învățământ militar superior abilitată să organizeze și să desfășoare programe de studii universitare, destinate formării ofițerilor de comandă pentru Forțele Terestre ale Armatei României și pentru alți beneficiari din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

artifex-logo

Artifex Fashion - Focșani

www.artifexfashion.ro

”Prin utilizarea KMR la Artifex, am reușit să ne atingem obiectivele propuse: un registru detalitat al tuturor echipamentelor noastre, un plan de întreținere preventivă și reducerea costurilor cu mentenanța. Pe tot parcursul procesului de consultanță, am avut parte de suport atât din partea echipei de vânzări, cât și pe parte tehnică, beneficiind în final de instruirea necesară pentru utilizarea eficientă a aplicației.”

Start

Vedeți cum sistemul pentru managementul mentenanței vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: office@quartzmatrix.ro

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul Keep the Machine Running, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței

Pentru o prezentare personalizată, vă putem contacta!