Referințe

Academia Fortelor Terestre Sibiu - logo

Academia Forțelor Terestre - Sibiu

https://www.armyacademy.ro

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” este instituția de învățământ militar superior abilitată să organizeze și să desfășoare programe de studii universitare, destinate formării ofițerilor de comandă pentru Forțele Terestre ale Armatei României și pentru alți beneficiari din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională.

lidas-logo

Lidas - Tulcea

https://www.lidas.ro

Compania Lidas, producător important de panificație și patiserie din Tulcea pune la dispoziția consumatorilor produse de morărit-panificație-patiserie. 
Investițiile constante în liniile de producție și în tehnologii inovative, în propriile capacități de cercetare-dezvoltare, au dus la realizarea produselor de panificație și patiserie în cele mai bune condiții de igienă și siguranță.

Fabrică de Inox – Produse din Oțel Carbon – Componente Industriale – Produse din Oțel Inox. Compania produce mașini și utilaje pentru lucrări terasiere, pentru centrale energetice, protecția mediului, echipamente pentru ridicat și transportat, subansamble ale acestora și piese de schimb.

logo_elpreco

Elpreco | CRH Group - Craiova

http://www.elpreco.ro

Elpreco este cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie şi termoizolaţie din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare şi sisteme de canalizare din beton.

etnis-logo

Etnis | Vaillant Partner - Iași

https://www.etnis.ro

Firma Etnis a fost înființată în 1991, având ca obiect de activitate proiectarea în domeniul mașinilor unelte.
ETNIS acoperă prin complexitatea activităților pe care le desfășoară întregul proces de realizare a unei instalații de încălzire: proiectarea, obținerea avizelor necesare funcționării unei astfel de instalații, livrarea și montajul echipamentelor, realizarea instalației de gaz, service post-garanție.

swarco-logo

Swarco Vicas - Târgoviște

https://www.swarco.com

”Prin utilizarea KMR la Artifex, am reușit să ne atingem obiectivele propuse: un registru detalitat al tuturor echipamentelor noastre, un plan de întreținere preventivă și reducerea costurilor cu mentenanța. Pe tot parcursul procesului de consultanță, am avut parte de suport atât din partea echipei de vânzări, cât și pe parte tehnică, beneficiind în final de instruirea necesară pentru utilizarea eficientă a aplicației.”

Start KMR

Vedeți cum sistemul KMR vă ajută să realizați managementul echipamentelor, utilajelor și a stocului, să reduceți downtime-ul și să economisiți timp și bani.

Ușor de implementat

Vizitați ghidul de implementare cu tutoriale pas cu pas. Acesta vă va ghida în utilizarea sistemului KMR - Keep the Machine Running

Contact

Pentru mai multe informații suntem la dispoziția dvs.
în intervalul 09:00 - 17:30

Telefon: +(40)232-217.248
Mobil: +(40)726-767.890
E-mail: office@quartzmatrix.ro

Logo KMR Software Managementul Mentenantei

Sistemul KMR, o soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru managementul mentenanței

Pentru o prezentare personalizată, vă putem contacta!